02 augustus 2006

Close encounters

Vannacht voor het eerst van mijn leven aangevoeld hoe het is om volop tegen een deur aan te lopen. Er waren natuurlijk verzachtende omstandigheden: jetlag, eerste nacht in een vreemde hotelkamer, licht uit, maar toch. Het was een lichte deur en in het donker, met mijn ogen vol slaap, zag die er net uit als een deuropening. Gelukkig geen zichtbare schade. De schade aan het ego is natuurlijk het grootst. ;)

Al met al heeft het onderstaande bordje niet veel geholpen.

Sweet dreams from all of us

Aangekomen in Cupertino

We zijn veilig aangekomen in Cupertino. Bij Hertz in San Francisco was al een huurauto gereserveerd (er was even geen 'economy'-model voorhanden dus nu hebben we een enorme Ford Escape XLT). De Cupertino Inn is een uurtje rijden vanaf het vliegveld (wel wat moeten zoeken). Zoals jullie zien hebben we probleemloos een internetverbinding.


Morgen (woensdag) hebben we nog een dagje vrij om bij te komen van de reis, daarna aan één stuk door werken, ook het weekend door.

Ford Escape XLT
De Cupertino Inn lijkt op het eerste gezicht erg luxe, zeker naar Nederlandse maatstaven. We hebben twee grote kamers (ze verwachten twee freelancers dus we hebben twee kamers), elk met een flinke badkamer, een zitkamer en een aparte slaapkamer. Verder is er veel 'complimentary': een internetverbinding dus, er zijn twee televisies, een verzameling video's, bij aankomst elk een soort van fruitmand en een flesje wijn, er is een zwembad op de binnenplaats, van vijf tot zeven 'happy hour' (gratis drankjes) en dan zijn we waarschijnlijk nog het een en ander vergeten.

Zwembad