31 augustus 2006

Weerpraatje

We vergeten bijna het belangrijkste, dat wat iedereen wil weten:

Icacycle

In Nederland zie je geregeld het ichtusteken achterop auto's, waarmee de bestuurder wil aangeven dat hij of zij christen is. Hier in Amerika hebben motorrijders een eigen symbool, onder de noemer 'icacycle' (I-see-a-cycle).

Op basis van het ichtusteken heeft men een grappig logo weten te fabriceren, en natuurlijk zijn er T-shirts, caps e.d. met het logo te koop.




Born again, born to ride: icacycle.com

Entering smile zone

Boven de ingang van een supermarkt in San Jose:
"Entering smile zone"

Entering smile zone

We answer to a higher authority

Andere landen, andere producten. Zoiets als koosjere worstjes hebben we in een Europese supermarkt nog niet zien liggen. Hebrew National - We answer to a higher authority.

Hebrew National

Aangekomen in Cupertino

We zijn veilig aangekomen in Cupertino. Deze keer hebben we een schamele Ford Taurus. Alle gekheid op een stokje, dit is de goedkoopste en kleinste auto die ze hier bij Hertz hebben. Ter illustratie: gisteren hebben we in Arnhem ook een auto bij Hertz gehuurd, en daar is de kleinste een Ford Fiƫsta, naar Nederlandse maatstaven een heel acceptabele auto maar vergeleken met dit een soort koekblik op wielen.

Robert voor Ford Taurus
De foto lijkt erg op de foto van begin augustus, we zijn te moe om een origineel plaatje te schieten. Het is hier nu iets over zessen, iets na drie uur 's nachts in Nederland. Vanmorgen om 5.50 uur opgestaan dus reken maar uit...