22 januari 2019

Hipstamatic: Tejas + Mount Royal

Stilleventje
Bevroren spinrag
Geen commentaar
Bij de dierenarts

Schermafbeelding Hipstamatic-instellingen Tejas + Mount Royal

Ybersonycam YSC-1800

Ybersonycam YSC-1800 - front
De Ybersonycam YSC-1800 Slim 12MP camera heeft niets met Sony te maken. Sterker nog, als je via Google zoekt op ‘Ybersonycam’, is een van de eerste treffers het artikel Is ybersonycam a fake camera?. De camera is nergens in de archieven van Sony-producten te vinden, dus het lijkt in elk geval niet zozeer een fake camera als wel een fake Sony.
Ybersonycam YSC-1800 - menu splash screen
Aan de andere kant, als je zo’n camera voor twee euro bij een kringloopwinkel scoort, kun je niet snel de mist ingaan, zeker niet als blijkt dat er nog wat geinige foto’s in het interne geheugen staan. Die haal je overigens niet zo snel van de camera af, want er zit een behoorlijk eigenzinnige, niet-standaard-USB-aansluiting aan de zijkant. Na flink wat gesnuffel blijkt het om een Olympus-aansluiting te gaan, en met een USB-kabel van Olympus kun je het ding in elk geval op een computer aansluiten.
Olympus USB-aansluiting
Al met al kun je best aardige plaatjes schieten met deze camera, zie bijvoorbeeld hieronder. Dit waren even wat snelle buitenshots uit de losse pols. Binnenkort gaan we de camera eens wat beter testen tijdens een lagere fotosafari. Later meer dus.
Foto gemaakt met een Ybersonycam YSC-1800
Foto gemaakt met een Ybersonycam YSC-1800
Foto gemaakt met een Ybersonycam YSC-1800

€ 0

Eurosouvenirs Festung Königstein

Mensis Ianuaris

Infraroodopnamen, 19 januari 2019. Elten, Babberich (3x), Zevenaar-Oost.

Aanwijsplaten (115)

Aanwijsplaat, Elten
Meer aanwijsplaten