08 november 2009

Mad Housewife

What's domestic bliss without a little wine?

Wijnetiket Mad Housewife
 

The Visible Vixen

Voor de leergierigen onder ons.

The Visible Vixen
The Visible Vixen – Assembly Kit
She'll teach you all about biology!

Includes an illustrated handbook
for the eager student of female inner-workings!


Artiest: Keith Weesner

De oude kaart van Nederland


"Het project De Oude Kaart van Nederland is uitgevoerd in opdracht van de Rijksadviseur voor het Cultureel Erfgoed, Fons Asselbergs. Pilots voor het project zijn in 2005 en 2006 uitgevoerd door het bureau De Onderste Steen en de stichting Dorp, Stad & Land. Het vervolg van het project is uitgevoerd door de regionale welstandorganisaties in de periode oktober 2007 – juni 2008. De coördinatie was daarbij in handen van stichting Dorp, Stad & Land. Een overzicht van de deelnemende organisaties is hier beschikbaar."

[...]

" Gebleken is dat over de feitelijke stand van zaken, over de aard en omvang van leegstand en herbestemming nauwelijks geordende kennis bestaat. We blijken niet te weten wie daarover iets weet. We weten niet waar informatie te vinden is, en als we die aantreffen, of die dan wel toegankelijk en actueel is. Ruimtelijk beleid vinden we vanzelfsprekend belangrijk in Nederland, maar een essentieel onderdeel van het ondersteunende kennissysteem ontbreekt daarbij (vooralsnog). Meer resultaten vindt u in de publicatie De Oude Kaart van Nederland: leegstand en herbestemming."

EP’s anno toen

Gloria Wood: BellboyApril Stevens: Intimate SongsRay Anthony: Saddle Shoe Shuffle
Met dank aan 's marvelous distro. Om de muziek te downloaden kun je rechtsklikken op een plaatje, doelbestand (.zip) ergens neerzetten, uitpakken en afspelen.