17 januari 2014

Arnhem, januari 2014



Daughter of Gears painting

Bryn Oh





Unlicensed Hungarian Star Wars Comic Books


Via: Star Wars – The Archive Database

Neem een accountant onder de arm.


Neem een accountant onder de arm. Marktstudie leert ons dat meer dan 60% van de bedrijven teveel betalen aan hun huidige accountant.

Maakt u deel uit van deze groep ? Dus vergelijk nu de prijzen van verschillende accountants, en ontdek de voordelen.

© 2014 Vergelijk-accountants.com







Politie bleek leeg

Kluis Apeldoorn geeft geheim slechts deels prijs

APELDOORN - De politie in Apeldoorn heeft heel wat reacties gehad op een oproep over een gevonden kluis. De eigenaar zat daar trouwens niet bij, meldt de politie donderdag via Twitter. 

'Veel reacties gehad maar de eigenaar is niet gevonden. Politie heeft kluis geopend maar bleek leeg, blijft mysterie', aldus het bericht.

De politie deed de oproep in een poging de herkomst te achterhalen van de kluis die op 25 december door een voorbijganger was gevonden en afgeleverd op het bureau. Zoektochten in de politiesystemen naar vermiste of gestolen kluizen hadden en hebben niets opgeleverd.

De inhoud van de afgesloten kluis was onbekend. Reden voor de politie om 'm te openen. Dat leverde in elk geval één antwoord op in het raadsel van de gevonden kluis: leeg, niks, nada, noppes. 


Geplaatst 16-01-14 20:29:55
Gewijzigd 16-01-14 20:38:06
(Bron: nieuwsapp Omroep Gld)

Koop het en geniet het


De Grondwet
25-03-1913

--
De Grondwet:
De rol die de Sheboygan Nieuwsbode in de jaren 1850 speelt, wordt na 1860 overgenomen door De Grondwet. De krant wordt in 1860 uitgegeven in Holland, Michigan, een plaats waar ook veel andere kranten verschijnen. De eerste tien jaargangen zijn verloren gegaan. Aan het begin van de twintigste eeuw heeft de krant, met achtduizend abonnees in 1907, de grootste oplage van de totale Nederlandse pers in de VS. Met politiek zakelijk en religieus nieuws uit alle hoeken van de Nederlands-Amerikaanse gemeenschap, is De Grondwet bijna een nationaal medium. De krant wordt tot 1938 uitgegeven.
(Bron)