18 september 2021

Bollentent

Standbeeld van Wilhelmina in Apeldoorn, gefotagreerd met erg slechte 120-film
Een foto gemaakt met dezelfde onbekende rolfilm als in deze post, deze keer in een Agfa Jsoly en ontwikkeld in Rodinal (standontwikkeling, 60 minuten). Rodinal levert dus foto’s op die eigenlijk nog een tikje rottiger uit de verf komen. De film is erg slecht of erg oud of beide, in elk geval zijn de merktekens op het schutpapier zichtbaar op de belichte film. Zoals ik in de eerdere post schreef, is nergens te ontdekken wat voor film het is. En ik heb dus nog zo’n onbelichte rol liggen. Ik kan ’m wel volschieten natuurlijk, en dan God zegene de greep. Weggooien is ook weer zonde. 

Oh ja, wat je op de foto ziet is een standbeeld van Koningin Wilhelmina dat staat naast de Grote Kerk in Apeldoorn. Hier kun je foto’s zien als vergelijkingsmateriaal plus nog wat info over het beeld zelf.

Agfa Jsoly + Lomo 800

Parkkunst, Apeldoorn
Agfa Jsoly met Lomography Color Negative 800. De 35mm-versie van deze film was al niet mijn ding en dit ook niet geloof ik. Maar goed, ik heb tweedehands een doosje filmrollen gekocht en daar zaten er een paar van deze tussen dus ik ga ze wel gebruiken. Misschien verander ik nog van mening als ik een andere camera pak. 

Alle foto’s gemaakt in Apeldoorn, september 2021.
Herdenkingsstenen, Apeldoorn
Bankje op bruug, Apeldoorn
Architectuur, Apeldoorn