05 september 2006

De dag na Labor Day

Toen we vanmorgen bij het werk aankwamen, bleek dat er niet veel voor ons te doen was. Doordat het gisteren Labor Day was en de ontwikkelaars vrij waren, lag er geen nieuw werk voor ons klaar. Dat betekent dat we weer weg mochten tot twee uur. En dat betekent...

Pablo & Piep
Pablo & Piep
Annemarieke en Spaanse collega Pablo (aka de 'caballero') bij het zwembad.

Foutmelding in browser

Altijd fijn, van die heldere foutmeldingen die je direct vertellen wat je moet doen.

Foutmelding Safari

Place sticker on forehead and smile

Don't click - surfen zonder een muisklik

Op dontclick.it wordt geëxperimenteerd met een webinterface waarin je niet hoeft te klikken om iets gedaan te krijgen. Leuke site voor mensen die geïnteresseerd zijn in nieuwe manieren om door webpagina's te navigeren. Je hoeft alleen maar je muis naar een menu-item te verplaatsen om 'm te activeren. Er zit ook een soort spelletje op de site verborgen waarmee je kunt leren 'klikloos' te bewegen.

dontclick.it

A softer world

Tijdens het surfen kwam ik a softer world tegen. Op die site vind je het soort fotostrips zoals hieronder. Klik op de plaatjes voor een grotere versie.

Via de link Archive op de site kun je de strips één voor één bekijken door op Next te klikken.

asofterworld.com

asofterworld.com

asofterworld.com

Labor Day

Op de eerste maandag in september is het hier Labor Day. Dat betekent dat veel mensen vrij zijn, en ook bij Apple is het bijna uitgestorven. Er staan maar weinig auto's op de parkeerplaatsen, maar we zagen wel dit gevaarte staan.