23 juni 2010

Dag bloemen

Pipo?

Sommige ideeën moeten even rijpen

"Ik moest ineens aan oom Jacob denken. Zijn ouders en zijn familie waren joods, en daarom had hij zich terstond gemeld. Waarom? Omdat het in de krant stond. Deze anti-joodse man had zich als jood laten inschrijven omdat hij volgens de onzinnige Nürnberger wetten joods was. Ondanks al zijn grootspraak en zijn hardvochtige houding tegenover zijn eigen dochter en zijn kleinzoon, hoorde hij gewoon maar bij de kudde – de samenklonterende massa die gehoorzaam en hersenloos deed wat er bevolen werd.
De dood in, als het moest."

Marten Toonder, Autobiografie | 1939 - 1945, Uitgeverij De Bezige Bij, Amsterdam (1993), blz. 135-136.
De klonters, Uitgeverij De Bezige Bij, Amsterdam (1957), pp. 104, 105Omslag De klonters, Uitgeverij De Bezige Bij, Amsterdam (1957)
Marten Toonder, De klonters, Uitgeverij De Bezige Bij, Amsterdam (1957)
De klonters (Wikipedia)
Bommel-boeken met een vlekje? (stripschrift online)

Bug of feature?

Schermafbeelding Mail in iOS 4na twee keer klikken op thuisknop
Schermafbeelding Notities in iOS 4na twee keer klikken op thuisknop

MobileMe volgens Chrome

Waarschuwing me.com met Google Chrome op Windows XP
Het beveiligingscertificaat van de site is niet betrouwbaar.

U probeert www.me.com te bereiken, maar het certificaat dat de server retourneerde, is uitgegeven door een instantie die niet wordt vertrouwd door het besturingssysteem op uw computer. Dit kan betekenen dat de server zelf beveiligingsgegevens heeft gegenereerd, waarop Chrome niet kan vertrouwen voor veiligheidsinformatie, of dat een hacker probeert uw communicatie te onderscheppen. U kunt beter niet verder gaan, vooral niet als deze waarschuwing niet eerder is weergegeven voor deze site.