21 juli 2009

iPhone-apps: FaceGoo Lite

Als je eenmaal een iPhone hebt, wil je natuurlijk programmaatjes voor de iPhone hebben. Het aanbod is overweldigend, en de hoeveelheid triefel helaas ook. 'FaceGoo Lite' is een app waarmee je plaatjes kunt vervormen met behulp van de versnellingsmeter van de iPhone. Waarom je dat eigenlijk zou willen – behalve om aan anderen te laten zien hoe cool de versnellingsmeter van je iPhone is – blijkt niet helemaal uit de productomschrijving.

Screenshot FaceGoo LiteScreenshot FaceGoo LiteScreenshot FaceGoo LiteScreenshot FaceGoo LiteScreenshot FaceGoo LiteScreenshot FaceGoo Lite
FaceGoo Lite


 

iPhone-apps: Danger Girl

Als je eenmaal een iPhone hebt, wil je natuurlijk programmaatjes voor de iPhone hebben. Het aanbod is overweldigend, en de hoeveelheid triefel helaas ook. Danger Girl is een bestaande strip die nu in een app-vorm is gestoken. Apple vindt dat je minimaal 12 moet zijn om de strip te mogen bekijken – waarmee de doelgroep wel erg beperkt wordt.










Danger Girl


 

Gewaagde advertentie

We don’t hire Turks, Greeks, Poles, Indians, Ethiopians, Vietnamese, Chinese or Peruvians.


De kleine lettertjes:

Nor Swedes, South Koreans, or Norwegians. We hire individuals. We don’t care what your surname is. Because ambition and determination have nothing to do with your nationality. McDonald's is one of the most integrated companies in Sweden, with as many as ninety-five nationalities working for us. Join us at mcdonalds.se.

(Advertentie voor vacatures bij McDonald's Zweden, DDB Advertising Agency.)

Vertalen wat er staat

The Avengers (en_GB)
De Wrekers (nl_NL)
The Avengers Illustrated

Demotivational posters

Anon