28 december 2008

Rare jongens, die Japanners (2)

Ze zien er zo onschuldig uit, Tenga-eieren. Nieuwsgierig? Je kunt hier meer lezen, maar het is niet voor al te tere zieltjes. De hyperlink verwijst naar een Japans-Engelse site, dus waarschijnlijk kun je er aan het begin geen touw aan vastknopen, maar na wat plaatjes wordt de strekking wel duidelijk. En dan kun je ook het filmpje met de gebruiksaanwijzing hieronderaan wat beter volgen.




タマゴ型ケースを開けると、中から現れるぷるんとした物体。
こんなカタチで本当にオナニーができるの!?
と思いきや、超ストレッチ素材のエラストマーがびよーんと伸びて、
どんなサイズの人にもちゃんとフィット。
コンドームをつけるような感覚で、
手のぬくもりをダイレクトに感じながら、手軽に楽しめる。
しかも、タイプごとに違う内部パターンが、それぞれ独自の快感を生み出します。
開けてビックリ!使ってキモチイイ!
カップでもホールでもない、新しいTENGA、誕生です

Het ding op de drempel

Tijdens een zoektocht op het internet naar een bepaald muziekje kwam ik terecht op de weblog The Thing On The Doorstep, een schat aan obscure en lastig te vinden muziek. Ik blog de site hier vooral voor mezelf, om me eraan te helpen herinneren er de komende dagen veel bandbreedte aan te verspillen.


Ik heb eerst heel braaf in de iTunes Store gezocht maar daar was de muziek niet te vinden. Via The Thing On The Doorstep kon ik het hele album direct downloaden. Niet vergeten: het is volgens de Nederlandse wet nog steeds niet verboden gratis muziek van het internet te downloaden.
 

Redolution

Nu de kerstdagen achter de rug zijn, zijn we voorlopig weer verschoond van de hopeloos irritante M&M-spotjes op tv en in de bioscoop. Dat het ook anders kan, heeft een Australische reclamemaker bewezen.


 

Cash

Deze van Johnny Cash kenden we nog niet.


(30 seconden)