08 december 2010

Shinehead - Who The Cap Fits

Om de een of andere reden zwerft er op het internet vooral een remix-versie rond van het (voor de liefhebbers) erg aardige Who The Cap Fits van Shinehead. Ter correctie van het universum: de albumversie is hier te vinden.

Nyonya Meneer

The name "Meneer" did not denote "mister" in Dutch. In fact, in Javanese, menir refers to crushed rice, and this name was given to her as Meneer's mother craved for menir rice during her pregnancy.

(bron: nyonjameneer.com)

Update september 2017:

In Enschede is een Indonesisch eethuis met deze naam, zie hier.

Thought of You

Thought of You from Ryan J Woodward on Vimeo.

Ads by Google



ProstoPleer:
Розовые очки от ferre - На карте нет того рая



Voor wie ProstoPleer niet kent: op deze Russische site kun je muziek beluisteren (artiest of artiest + nummer invullen; er is behoorlijk veel 'westerse' muziek te vinden), alle muziek die je bevalt downloaden, muziekjes embedden (zie hierboven) en bijv. twitteren wat je op dat moment aan het afspelen bent. Verder kun je je account koppelen aan Last.fm en zelf muziek uploaden als je je daartoe geroepen voelt. ProstoPleer geeft ook gerelateerde artiesten/bands aan.

Al met al is ProstoPleer een goudmijn voor muzikale ontdekkingsreizigers die verder willen kijken dan de reguliere 'bekende' platenmaatschappijen en muziekkanalen. En voor de volledigheid: 'pleer' (плеер) wordt uitgesproken als 'player'.

le Monde Fabuleux de Yoko










Unable to display content. Adobe Flash is required.


Klik hierboven voor een met Jing gemaakte geanimeerde versie van het kunstwerk 'le Monde Fabuleux de Yoko' uit de wereld le Jardin Des Ephemeres in Second Life. Het Flash-bestand is iets van 55 MB dus het kan even duren voordat het geladen is.

Voor de geïnteresseerden:
Embed Jing Content Using Screencast.com

All in my head

03, REZ – geen object

03, REZ (252, 184, 2693)

Helaas is 03 al een flinke tijd niet meer bereikbaar. Waarschijnlijk is de wereld opgeheven.

Kon niet Teleporteren. Kan teleportbestemmong niet vinden. De bestemming is mogelijk tijdelijk niet beschikbaar of bestaat nietr meer. Probeer het alstublieft opnieuw over een aantal minuten.