15 maart 2008

Test

Probeer voor de grap eens de onderstaande string in de adresbalk van je browser te plakken en op Enter te drukken. Als het je teveel wordt, kun je op Esc drukken en weer op Enter. Werkt op alle sites met meerdere afbeeldingen.

javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName("img"); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+"px"; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+"px"}R++}setInterval('A()',5); void(0);

Boekenweekboekje

Niet vergeten: morgen kun je gratis met de trein als je het boekenweekboekje kunt tonen.

Van tijdvoorlezen.nl:

Gratis reizen met het boekenweekgeschenk

Natuurlijk kunt u op de eerste zondag van de Boekenweek ook weer gratis met de trein. Neem op 16 maart De pianoman mee want het Boekenweekgeschenk fungeert die dag als uw treinkaartje. Naar station Bijlmer bijvoorbeeld!

Voorwaarden gratis reizen met de Boekenweektrein
Het Boekenweekgeschenk De Pianoman is geldig als 2e klas vervoerbewijs voor één persoon op zondag 16 maart. Het is geldig in alle binnenlandse treinen van NS, Syntus, Arriva, Veolia en Connexxion, maar niet in internationale treinen. U kunt geen Overgang 2-1 bijkopen. Er vindt geen restitutie plaats van reeds gekochte treinkaartjes. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op de regeling 'Geld terug bij vertraging' . Het boek geeft geen recht op samenreiskorting. U kunt wel, als u 19 jaar of ouder bent,een Railrunner kopen voor kinderen tot en met elf jaar die met u meereizen (maximaal drie).