22 mei 2018

Prisma: Desert

Mensen in fluorescerende pakken voor auto
Eemshaven
Artistieke deur
Twee flesjes Bionade
Artez, Arnhem, meisje bekijkt jongen
Meer Prisma

!6

Hoera!camera 6
Hop, hoera!camera 6 geplant op een plek waar je eerder een geocache zou verwachten. Noord-Limburg, mei 2018.
Zie ook:
!5 (2)
!5 (1)
!4
!3
!2
!1


Hoe te content schrijven



Hoe te content schrijven

Van ins en outs

Content zorgt ervoor dat de online wereld draait. Om content van de bovenste klasse te kunnen maken heeft u een content strategie nodig zodat u geoptimaliseerde content kunt creëren. In deze post laten we zien wat goede content is en hoe u die kan maken.

Tekst of content?

Tekst is nog geen content. Een persoon die tekst leest moet direct de kern van uw boodschap te zien. En dat is niet alles. In de online wereld draait alles om gevonden worden. Tekst moet direct snel in de ranking van de zoekmachine stijgen. Natuurlijk moet uw content hoog in kwaliteit zijn maar vergeet niet de juiste zoekwoorden. U wilt toch dat breed inzetbare productiviteit, efficiëntie en TCO gemaximaliseerd worden.

“Ik had nooit zo goede content.”
- Dan C. Bestermann, Senior Wünderkind, Pretzels On A Stick

Hoe dan?

Het gaat om SEO-optimalisatie, keywords, ranking, conversie, klanten, omzet maken. Wij kunnen u helpen met coaching, consultancy, de creatieve insteek, stijging in Google en verhoogde leestijd. “Ik had nooit zo goede content”, schreef Dan Bestermann al in zijn blog. Dat wilt u natuurlijk ook.

Bedoelde u content creatie?

Wij hebben klanten van over de hele wereld in eigendom. Dus waarom zou u verder zoeken? Als ondernemend en dynamisch bedrijf wilt u een commerciële inslag, investeringsrendement (ROI), optimale en resultaatgerichte inzet van al uw features en een maximaal hoogwaardig agile verdienmodel met een omzet van wereldklasse. Onze missie sluit daar naadloos op aan. Voor een content plan hoeft u niet verder te zoeken.

Vind de juiste partner

Niet iedereen kan uw hoogwaardige content schrijven. Wij kunnen u helpen. Ga voor meer grip op uw content naar deze website en klik op de link die het best bij uw situatie past.


Symbool: niet snel content?
© Action Figures 2018. Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0).

Prisma: Theater

Station Arnhem
Bezoeker van de Arnhemse Huiskamer, station Arnhem
Fiets en haspels
Het gemak van een fietspad
Auto in hotellobby, Bremen
Deense kaas
Meer Prisma