28 juli 2010

Anupam Sinha: Sulemani Anguthi

सुलेमानी अंगूठी (अनुपम सिन्हा)



Via The ICE Project (Indian Comics Encyclopedia)

Anupam Sinha - The Comic Genius

Pin your history to the world

Historypin (beta)
Camera Software Lets You See Into the Past (Wired)

PDF --> ePub --> iBooks

Van PDF naar ePub naar iBooks met het gratis programma Calibre (een van de mogelijkheden om PDF's geschikt te maken voor iBooks voor de iPhone/iPad). Kort door de bocht:

1. Download Calibre (Windows, Mac en Linux) en installeer het. De instructies hieronder zijn voor de Mac-versie maar de procedure is overal min of meer hetzelfde.


2. Maak een map aan waarin je je e-boeken wilt opslaan of kies een bestaande map hiervoor.

3. Start Calibre. Er wordt gevraagd in welke map je je e-boeken wilt opslaan en van wel merk je lezer is. Kies Apple > iPad or iPhone/iTouch + Stanza. Hierna wordt Calibre wordt opgestart.

4. Kies Voeg boeken toe (het pictogram linksboven).

Calibre-interface
5. Selecteer de PDF-bestanden die je wilt converteren. Klik op Openen. De boeken worden opgenomen in het overzicht met e-boeken.

6. Selecteer de boeken in het overzicht en klik op de knop Converteer boeken (derde pictogram van links). Er wordt een ePub-versie van de PDF-bestanden gemaakt.

7. Open iTunes, klik op Boeken, kies Archief > Voeg toe aan bibliotheek, selecteer de ePub-bestanden die je wilt toevoegen. De bestanden worden toegevoegd. Als je nu je iPhone/iPad aansluit, worden de nieuwe bestanden gesynchroniseerd en kun je ze lezen in iBooks.