06 september 2007

SFO

We zijn weer terug in Nederland. Het is altijd raar hoe de verschillende tijdzones je gevoel van vandaag, gisteren en morgen beïnvloeden. Voor ons idee zijn we vandaag vertrokken, maar in Californië is dat gisteren. Anyway, woensdag rond zeven uur 's avonds plaatselijke tijd vertrokken van San Francisco Airport (SFO), donderdag rond zes uur 's avonds plaatselijke tijd aangekomen op Schiphol.

We hadden zowel heen als terug luxere plaatsen in het vliegtuig dan de keren hiervoor (British Airways in plaats van KLM), en dat betekende voldoende ruimte om even te slapen.

Onze Spaanse en Italiaanse collega's gingen ook terug met BA, maar vreemd genoeg wel een vlucht eerder (twee uur eerder dan wij, ondanks het feit dat iedereen in Londen moest overstappen). We hadden al afscheid genomen in het hotel (want iedereen een eigen auto etc.), maar omdat wij wat vroeg waren (te moe om nog iets 'leuks' te doen in San Francisco of waar dan ook) kwamen we ze toch nog even tegen op SFO.

Op de foto hieronder zie je Pablo (van het Spaanse team) en Patrizia (van het Italiaanse team) in stereotiepe poses, namelijk druk in de weer met hun MacBooks. Pablo bekijkt de vertaling die hij gevraagd is onderweg in het vliegtuig nog even te doen (...), Patrizia heeft net een T-Mobile-kaart gekocht om even snel te kunnen e-mailen met haar vriend thuis.


(Mochten er spelfouten in het bericht staan: we zijn wel perfectionistisch, maar vooral ook erg moe. ;-))